resim
Tolga Ciğerci
Takım:Ankaragücü
Mevki:Ön Libero
Yaş:32
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 2550
    artik millet nasil kufur ediyorsa instagram yorumlarini kapatmis. sonra da zaten fotograf paylasmayi kesmis yavastan. empati yapmaya calisiyorum ama olmuyor.

    bizden sonra bu kafayla ikinci ligde bile kendine takim bulamaz. bu kadar is etigi dusuk ve bilinirligi yuksek bir insanin futbolu birak, herhangi bir sektorde herhangi bir is bulmasi mumkun degil. nasil bir kafa yasiyor, hayattan beklentisi nedir cok merak ediyorum.

    galatasaray’dan uc sezonda alti milyon euro’yu kasasina indirdi, eyvallah yedi sulalesine bir omur yetecek bir servet ama gunumuzun futbol endustrisinde bir futbolcunun vizyonu bu kadar kucuk olur mu, biz bunun gibi tarik camdal gibi deger yargilari dip seviyedeki insanlari nasil buluyoruz aklim almiyor bu mevzulari.

    isin daha da aci tarafi bu eleman oldukca yetenekli ve sahada caliskan bir insan. yani aklinda futbol oynamak olsa esasinda verecegi cok sey var ama adamin aklinda calismak yok. emekli aliriza efendi gibi kosesine cekilmis gecmis gunleri yadedip bos beles vakit geciriyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın