resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 3625
    ya biz hakan şükür'lere, drogba'lara, jardel'lere veda etmisiz, hatta gecen sene bu zamanlar sneijder'e veda etmisiz, gomis'e de veda ederiz önemli olan yerini nasıl dolduracagimiz.

    adamı 1 sene önce swensea'den 2.5'a aldık, ligde 29 golluk katki alip sampiyon olduk. alinabilecek maksimum katkiyi aldik kisaca.

    yalniz fatih terim'in oynatmak istedigi sistemde yeri olmadigi defalarca yazildi burada. zam istedi haberlerinin de önce medya operasyonu oldugunu dusunsek de onun da menajerinin isi oldugu cikti ortaya, acikladi bizimkiler.

    bu sartlarda 2 yillik daha sozlesmesi olan ve 3.35 m euro garanti ucreti olan bir oyuncuyu 2. forvet yapamazdik, uzerine de artik min. 6 m euro bonservis almak da hic fena degil.

    oyuncunun gecen seneki hirsinda olmadigi ve gazinin kactigi ortada. hocanin istemedigi de ortada.(terim istese kalirdi bundan suphesi olan yoktur herhalde)

    bu sartlarda emekleri icin tesekkur etmekten baska yapacak bir sey yok.

    kendisini cok sevdik. buyuk katki verdi ve gol krali oldu. kariyerinde ilk sampiyonlugu da bizimle gordu.

    acikcasi ben bu yaz basindan beri gitmesine kendimi hazirlamistim. benim merak ettigim sey kimin gelecegi.

    surenin kisaldigi net ama ben yerine gelecek olan oyuncunun hazir oldugunu dusunuyorum.

    bir de yok fiko olsaydi 20'ye satardi falan diye elestirmek komik oluyor. fiko'nun yuksek bonservisle satip 1 sene sonra bedavaya kiraladigi transferlerin icini allah bilir.

    kariyer zirvesi 13 m euro olan gomis de bu fiyatlara gidebilir. biz sampiyonlar liginde gecen yil son 16 yapsak ve gomis de 3-4 gol atsaydi o zaman fiyat daha yuksek olabilirdi tabi.

    ben simdi resmi aciklamayi bekliyorum. kap gelsin detaylari konusuruz ama anlasilan o ki son 1 hafta oldukca hareketli gececek...
App Store'dan indirin Google Play'den alın