resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 3622
    herkes rakamlari, gomisin terim sistemi icerisindeki yerini vs konusuyor ama kimse demiyor ki sunun surasinda 1 ay sonra sampiyonlar ligi macimiz var yani 4-5 hafta sonra. kendisi satirlirsa kim gelecek, ne kadar surede adapte olacak, bu surede eren derdiyok ile devam edildiginde takimin durumu ne olacak.

    yani demem o ki satilmasi, ozellikle de kariyer rekorlarini kirdigi sezonun ardindan hem teknik acidan, hem yasi itibariyle hem de maddi olarak karsi cikilacak bir sey olmayabilirdi. ancak transfer doneminin basindan beri* fatih terim zaten bir forvet istiyor ve istedigi forvet bir turlu alinamadi. elimizdekini de satip ondan daha iyisini 1 haftalik sure icerisinde bulabilecegimizi dusunuyoruz.

    kimse kusura bakmasin ama gelip de gomisten cok katki verecek adami transferin son gunlerinde takima katmak icin inanilmaz sansli ya da inanilmaz zengin olmak gerekir. zira forvet mevkii takimin imzasidir, markasidir. kimse transfer sezonunun son gunu kadrosundaki onemli isimleri oylece vermez ya da vereceklerini oteki takimlar zaten coktan kapmis olurlar.

    kisacasi kendisinin satilmasi konusunda ciddi sikintilarim var bu konuda cok karamsar dusunuyorum. umarim yonetimin yedek plani vardir da bir kolbeinn sigthórsson vakasi daha yasamayiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın