resim
Sofiane Feghouli
Takım:-
Mevki:Ön Libero
Yaş:34
Boy:1.77
Uyruk:Cezayir
  • 2519
    ben kendisi konusunda hala kararsizim. performans olarak degil ama yapabilecekleri olarak kendisini belhandadan cok farkli yere koyuyorum.

    kendisinin oyle umursamaz bir insan oldugunu dusunmuyorum zira surekli mucadelenin icinde, yani bekini takip etmeyi biraktigini goremezsiniz pek, ya da presten kactigini vs. kendisinde ciddi bir form dusuklugu var, ozguven ve adaptasyon sikintisi var kanaatindeyim.

    kendisinin hem ortasaha hem kanat ozelliklerinin olmasi, her ne kadar simdiye kadar oynadigi oyunlarda pas oyunlarinda cok da basarili olamasa da bu potensiyelinin olusu, ozellikle buyuk maclarda ciddi etki edebilecek bir ozellik.

    bir de insanlar kendisinin gereksiz oldugunu dusunuyorlar ama kendisi satilirsa kanat rotasyonumuzda sayi olarak ciddi sikinti cekecegiz. yani bilmiyorum burada sinan gumuse guvenip yola cikmayi goze alabilecegimizi dusunen var mi ama ben sinana ciddi anlamda hic guvenmiyorum. mugdatin da daha kendisini kanitlamadigi ortamda 2 kanat oyuncusu ile devam etmek cok da mantikli bir tercih olarak gorunmuyor bana. yani demem o ki kendisi satilirsa bir kanat ihtiyacimiz dogacaktir ve bu kisa surede gercekten katki verecek bir oyuncuyu bulabilecegimizi dusunmuyorum. hatta daha iddiali konusursak kendisi satirlirsa cok buyuk ihtimalle mahmoud hassan trezeguet pesinden gideriz ki ben kendisini cok fazla begenen bir insan degilim.

    son soz olarak, kendisinin normal sartlarda satilmasina tabi ki hayir demezdim ama transfer suresinin son haftasi yedek plan olmadan satilmasi ciddi bir risktir ve bunun karsisindayim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın