resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 3603
    satıldığı kesinleşmeden hakkında çok olumsuz düşünülmemesi gereken forvet oyuncumuz. zira satılmaz ise neredeyse bütün sezon kendisini izleyecek, gol atmasını bekleyeceğiz.

    eğer üzerinde oluşan olumsuz hava dağılmazsa, zaten baskıyı çok kaldıramayan gomis, ilk olumsuz tepki ile duygusal olarak çöküş yaşayabilir.

    yazar notu: ulan tamam profesyonel oyuncusun da, zaten yılda en az 3.5 milyon euro para alacaksın, daha çok para istemek neyin profesyonelliği. şimdi iş dünyasından örnek vereyim. malum şirketler para kazanmak için faaliyet gösterir. benim cep telefonum var, üzerinden ısırık alınmış elma markalı telefon alamıyorum ama çin üretimi bir telefon sahip olduğu özellikler ile beni mutlu ediyor. iki gün sonra ben o markanın bir başka ürününü almak istediğimde, biz seni mutlu ettik hadi bakalım daha fazla para ver dese, lan bende para olsa zaten seni kullanmam ukala herif, diye tepki gösteririm. gomis zaten avrupa da başka hiçbir yerde alamayacağı parayı bizden isterken ne düşündü merak ediyorum. zaten yılda 5 milyon euro ödeyebiliyor olsam başta seni almazdım koçum diye suratına bağırasım geliyor.

    not 2: sosyal medyada bazı yerlerde yönetimin gomisi göndermek için medyayı yönlendirdiği iddiaları var. kardeşim adamın menejeri çıktı açıkladı para isteriz laaaan diye. neymiş yazılı olmayan söz verilmiş. he gardaşım, incik boncuk her şeyin yazıldığı sözleşmeye, şu kadar başarılı olunursa maaşı bu kadar olacak diye hüküm koymadılar ama söz verdiler öyle mi? taraftarın gomis sevgisini arkalarına alıp yönetimi sıkıştırmak istediler lakin yellowfriday ve greyweekend kampanyalarında cep harçlıklarıyla kulübe katkı sağlamaya çalışan, bu takıma gönül vermiş insanlar bu ucuz numaraları yemez kardeşim. bir de yönetim söz verdi diye açıkça yalan söylemeleri karaktersizliğin dip noktasıdır gözümde.

    not 3: adama çok olumsuz yaklaşmayalım diye başladığım entry'nin sonunda içimdeki tüm kini ve nefreti dökmüş oldum. ama bu adam satılmazsa öyle ya da böyle formayı giyecek. biz de gol atmasını bekleyeceğiz. bu da bir gerçek olarak karşımızda duruyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın