resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 3555
    nankörlük etmiş gibi olmasın ama geçen sezon ikinci yarı sivasspor, gençlerbirliği, kasımpaşa, malatyaspor, kayserispor, fenerbahçe deplasmanlarında gol atmayı bırak resmen yokları oynamış ve puan kayıplarında herkes belhanda'yı feghouli'yi falan suçlarken gomis sürekli iç sahada coştuğu için bu performanslar gözden kaçmıştır. bu süreçte kaçan 3 penaltıyı da atlamamak lazım.

    hele fener maçında boş kaleye vuramadığı top var ki deplasmanda feneri yenmemizi sağlayacak gol olabilirdi. sol çaprazdan savunma ayak koymuştu gözünüzde canlanmıştır.

    gomis yüzü dönük inanılmaz tehlikeli bir santrfor. önüne ayağına top atıldığında topu en doğru yere son derece sert vurabiliyor. lakin çok ağır, çok statik, ara topları gomis varken tehlike yaratmıyor. hava toplarında da iyi değil. sırtı dönük her daim oynayamıyor ve diğer hücumculara alan açamıyor. rakibin savunma çizgisinde sürekli boşluk kovaladığı için pas istasyonu olamıyor yani takım boyunu uzatıyor. bu şartlar altında annemizin liginde 29 gol atmış 33 yaşında yıllık 4m euro alan oyuncuyu 5 milyon euro üzeri her paraya satmak başarıdır.

    satılmasına mutluyum. kim gelirse gelsin gomis'ten yönlü oynasın yeter. istemiyorum artık takım gomis'i kaleye yüzü dönük buluşturacak diye temposuzlaşan futboldan. gomis efendi boşa kaçaçak da, topu tam ayağına alacak da, sağa sola çekecek vuracak da, savunma bu fake'leri yiyecek de... o arada 150 kişi oluyor rakip savunmada ve dönen toplar bile tehlike olmuyor.

    yolu açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın