resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 3546
    kendisinin 10 m euroya gitmesinin artıları ve eksilerini ortaya koyup bir analiz yapmak lazım:

    + 33 yaşında ve 7.5 m euro kar ile satıyoruz; hadi imza parası dahil 5 m euro kar ile satıyoruz. mevcut ekonomik koşullarda, kendisinden kar etmek güzel bir şey. ffp kıstaslarına da uyuyor.
    + fatih terim’in oynatmak istediği futbola yatkın olmadığı iddia ediliyor; tartışmalı bir konu ama yazalım dursun.
    + hızdan ziyade çeviklik gibi bir sorunu var. 33 yaşından sonra daha çevik hale gelmeyeceğinden bunu da bir artı olarak yazmak lazım.
    + zam muhabbeti taraftarı yordu, kendisini düşürdü. dikiş tutar mıydı veya tutar mı bilemiyoruz. gol attığı, oynadığı sürece sorun olmaz ama + olarak yazalım.

    - geçen sene 29 gol atan, bir çok maçta rakip defansı perişan eden, ligi, takımı tanıyan bir oyucu.
    - gitmesi ile birlikte kadroda, eren derdiyok dışında santrafor kalmıyor.
    - ffp nanesi nedeniyle kendisinden gelen paradan transfere ayrılabilecek bütçe 6.5-7 m euro ki mevcut transfer piyasasında para değil.
    - kendisinin gitmesi halinde, hali hazırda “he tamam” demiş bir forvet olup olmadığını bilemiyoruz. bu plansız transfer politikası nedeniyle son gün meloyu satıp orta sahamızı pamuk helva yapmış ve sezonlarımızı heba etmiştik.
    - yerine gelecek oyuncu var ise ne kadar tutar bilemiyoruz.

    benfica, porto, dortmund gibi b planı olmadan hareket etmeyen bir kulüp olmamamız kendisinin iddia edilen gidişi ile ilgili en büyük sorunum. elbette başımızda farklı bir yönetim ve fatih terim var ama transfer piyasasının kapanmasına 9-10 gün kala as forveti satıp yerine bir veya fatih hocamın dediği ve istediği 2 forvet alınabilir mi bunu bilmiyoruz. 3 kulvarda yarışacağımız bu sezonda eren derdiyok, bu kulvarlardan herhangi biri için dahi yeterli değil. kendisinden gelecek para da uluslararası transfer piyasasında aman aman bir para değil. eğer yerine transfer(ler) yapılamazsa gönderdiğimiz için acayip de pişman olabiliriz. dolayısıyla kendisinin transferi ile ilgili nihai yorumu transfer sezonu kapandıktan sonra yapacak olmakla birlikte, kopmasa bile taraftarlarla olan bağların gerilmiş olması nedeniyle şu anda gidişine, yönetime de güvenerek pozitif bakıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın