resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 3532
    türk millieti gerçekten garip. şuan gitsin diye nöbet tutanlar, arkasından atıp tutanlar, 3 sene sonra "gomis diye bir golcümüz vardı, keşke yine öyle bir golcümüz olsa" diyecekler. gomis'in 2017-2018 sezonunda yaptıkları herkesin gözüne çok kolay gözüktü. bunu giderse 2018-2019 sezonunda anlayacağız. bu takımın en son bu kadar net forveti baros'tu. ondan önce de hakan şükür. ne nonda, ne diğerleri, gomis kadar başarılı olamadı. bizde takıma en fazla faydası olan forvet oyuncusu oldu. drogba dahil.

    bir de büyük maçlarda etkili değil denmiş. 2017-2018 sezonunun ikinci yarısında içeride oynadığımız beşiktaş maçında galibiyetin baş mimarıdır. son dünya kupasının en iyi defans oyuncularından biri olan pepe'yi 65 dakikada bezdirmiş, tosic'i attırarak 10 kişi kalmasını sağlamıştır. bundan daha üstün derbi performansını sneijder fenerbahçe ile olan maçta son dakikada 2 gol atarak yapmıştı. bir de bu sene performans göstermedi diyenler var ki, bu sene ne gördü de onu söylüyor anlamak güç.

    bir başka konu, aldığı maaştan kurtulmaktan bahsediyoruz. sanki yerine gelecek oyuncu imza parası almadan 1 milyona imza atacak. şuan burak yılmaz, negredo, selçuk inan, soldado, slimani gomis'ten yaklaşık olarak 1 milyon fazla alıyorlar. modeste, yada welbeck te 4 ten aşağı almaz.

    neyse, ne kadar yazarsak yazalım kimseye bir şey anlatamıyoruz. önümüzdeki aylar zaten gösterecek gomis'in değerini.
App Store'dan indirin Google Play'den alın