resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 3514
    adam bu seneye bitik halde başlamış. selçuk inan bile 34 yaşına geldi ve akhisar maçında net 2-3 ara pası attı. o burak yılmaz galatasaray'dayken deli gibi anlaştıkları dönemki gibi. gomis efendi hiçbir topu tutamadığı gibi, isteksiz görüntüsü ise cabasıydı. en son göztepe maçında oyuna girdi ve bu kez de emre akbaba kendisine 2 güzel ara pası vermesine rağmen, geçen seneki gomis olsa tekte topu 90'a zımbayacak olan gomis bu iki pozisyonda da topu eveleyip, geveleyip auta çıktı. bakın şut attı demiyorum auta çıktı. hem de nasıl auta çıkış? düşe kalka en sonunda sürünürken yere yığılıp kaldı, resmen bitikti yahu.

    geçen sezon 29 gol atmıştır, şudur, budur. ben bu seneye bakıyorum ve hoca, yönetim kanadıyla ekstra para isteyen bir gomis var ve bu sezona ölü gibi başlayan ve sahadaki duruşu, görüntüsü bana en azından gelecek için ümit vermeyen bir gomis var. ki bu sene geçen seneden farklı olarak şampiyonlar ligi gibi bir ağır taş var önümüzde. ya bu bitik gomis ile bu ağır taşın altına gireceğiz, ya da satacağız başka bir santrfor, belki daha genç, belki daha hızlı, atik birini alacağız?

    ben kendi açımdan gomis satılmalı tarafındayım, özellikle 11 milyon euro gibi bir para da veriliyorsa. ama ben bunu destekliyorum diye neden hatalı tarafta oluyorum ki? şu an için kimse hatalı değil. satılmalı veya satılmamalı diyenlerin hatalı veya hatasız olduğunu zaman gösterecek. çok değil sezon sonu bunu hepimiz göreceğiz zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın