• 71
    https://mobile.twitter.com/...977251368255490?s=21

    yaşı çok genç olmayanlar bilir. iki kelimeyi bir araya getiremeyecek kadar kötü bir haber spikeriydi. reyting uğruna insanların zihnini kirleten berbat haberler sunardı. ses tonu ve diksiyonu böylesine kötü iken nasıl ana haber bülteni sunduğunu hep merak ederdim. bizim sözlükte 100 yazarın medya organı olsa yüzü de böyle bir adamı asla işe almazdı. türkiye’de bu tiplerin yükselmesi hele hele o yıllarda çok kolaydı. kalkmış böyle bir tweet atmış.

    şimdi öncelikle tüm galatasaray’lılara sesleniyorum. haber sunduğu dönemde tünel kazan bir mahkuma “tüneli kaçmak için mi kazdınız?” diye soran bir dehayı bu kadar ciddiye alıp sinirlenmeyin. google’a “reha muhtar komik sözler” yazın bakın neler çıkıyor.

    sonra da kendisine şunu yazmak istiyorum: senin kim olduğunu, yaşı 30 üzeri olanlar iyi biliyor. 2011 sezonu şaibelidir. eski bjk başkanı yıldırım demirören, fb ve bjk kulüplerine gerekli şike cezalarını vermemiştir ve istifası gereklidir. 2011 sezonu süper kupa finali hala oynanmamıştır... yıl 1995 değil. dua et o dönem sosyal medya, akıllı telefon falan yoktu. y kuşağı henüz çocuktu. yoksa o rezil diksiyonun ve reyting uğruna sunduğun iğrenç haberlerin ile bir gün barınamazdın. yıl 2018, adamı yazdığına söylediğine pişman ederler. dönem senin bildiğin o dönem gibi değil. o yüzden yazmadan önce 2 kez düşünüp insanları boş argümanlarla suçlamamak gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın