resim
Sofiane Feghouli
Takım:-
Mevki:Ön Libero
Yaş:34
Boy:1.77
Uyruk:Cezayir
  • 2499
    benim için de hayal kırıklığı olan futbolculardan. istatistik fena değil ama hiçbir zaman istatistiklere bakıp konuşmayı sevmedim, yine konuşmayacağım. oyuna yeterli katkıyı vermiyor, en azından ondan beklediğimiz katkı diyelim. emre akbaba 19 ağustos 2018 galatasaray göztepe maçında, maça girdiği andan itibaren oyunun içinde kaldı; oyunda olduğunu hissettik adeta. soso'da maalesef bunu hiç göremedik.

    bir sezon başı kampı görsün, bakalım ne olacak dedik ama fatih terim bile adamdan vazgeçmiş ki oynatmıyor ve satmaya çalışıyor. hayır adamda da şeytan tüyü mü var bilemiyorum ama acaba hala performansı artar mı diye merak etmiyor değilim. zaten takımda kalırsa bir şekilde yararlanmaktan başka şansımız yok. younes belhanda, soso ve selçuk inan 3 hatta primlerle 4 mn euro üzeri maaş alan adamlar ve hepsini takımda yedek olarak düşünüyoruz şu anda. parayı çok ciddi şekilde çöpe atmak demektir bu. en azından biri gidebilse o kadar para elimizde kalır ve üstüne bonservis de alırız. 3'ünün gitmesi ise hayal.

    hadi bu 3'lü belki rotasyonda kendine yer bulur da tolga ciğerci ve tarık çamdal'dan yararlanma şansımız da yok ve bunların toplam maliyeti de nereden bakarsak bakalım 4 mn euro olur yıllık.

    eğer para kazandırsalardı harcanan paralara acımazdım ama 16 mn euro harcayacağımız bu 5'li bize çok bir şey kazandırmayacak gibi duruyor *
App Store'dan indirin Google Play'den alın