resim
Emre Akbaba
Takım:Eyüpspor
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 1072
    galatasarayımızdaki ilk maçı 18/19 sezonu'nun 2. haftasında içeride oynadığımız göztepe karşılaşmasındaki 30 dakikalık performansıydı.

    sanıyorum beklediğimden yüksek katkı sağlayacak takıma.

    bir defa oldukça dinamik bir isim. sürekli topun olduğu etkili bölgede. ndiaye ile birlikte rakibin iflahını keserler. bizim ligde bu ikiliye eklenecek fernando, belhanda, onyekuru ve rodrigues'in temposunu kaldıracak takım yok. kesinlikle pozisyona girme bilgisi var ve bu onu marke edilmesi zor bir isim haline getiriyor. kenar toplarında çok gol atacak. ön ve arka direkte hep doğru yerde.

    maçı içerde oynamamıza rağmen oyuna girdiği dakikalarda düşmüştük, topu rakibe teslim etmiştik ve kötü bir deplasman takımı gibiydik. işte bu manzarada etkili oldu ki bu dış sahada baya önemli rol üstleneceğinin göstergesi.

    emre akbaba pas futbolu oyuncusu değil. zaten galatasaray da bir pas takımı değil. hızlı hücumlarla ve dikine futbol ile liverpool benzeri bir yapıya çok müsaitiz. işte bu anlayışta emre akbaba eksiklerini minimum seviyede hissettirecek ve baya güçlü bir etki yaratacaktır.

    iş görür bir transfer diye düşünürken 30 dakikada süprizlerle hazır olun bende fazlası var mesajını verdi. umarım fragmanıyla umutlandıran, izleyince vakit kaybı filmlere benzemez.

    tekrardan hayırlı uğurlu olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın