• 1718
    sevgili gsuser’lar. bir baslik hortlattiginizda veya herhangi bir basligin son entry girilme tarihi ustunden bir kac gun sure gectikten sonra, o basliga ilk entry’i girdiginizde haber niteligi tasiyan bir sey varsa öncelikle belirtin. örnek veriyorum;

    x futbolcu basligi
    ”entry: cidden sasirtmistir. iyi futbolcuydu ama neden yaptigini kimse anlamamistir. ”

    lan olm ne yapmis? basligin tumunu göster diyoruz bir sonraki entry iki yil önce. ne yapmis lan bu adam? yazsana oraya ”bugun intihar etmistir” ”uyusturucudan ölmustur” vs vs. sonra salak gibi adam hakkinda ”ne olmus acaba?” diye 15-20 dakika bilgi ariyoruz.

    hayir bu bilgiye erismis diger yazarlar da ayni sekilde devam ediyor. ”hakketten uzmustur. ben kendisinin böyle bir sey yapacak kadar kötu durumda oldugunu bilmiyordum :’(” e yuhhh be kardesim, ömrumuzu yediniz. on entry böyle gidiyor. istisnasiz.

    transfer haberi mi var? ölmus mu? karisini mi boynuzlamis? dusta masörle mi yakalanmis? lan ne olmus ne?

    ”sözluk ile alakali kufurlu entari girmeden önce bu basliga yazsaydi yardim ederdik” diyen mod arkadas buyursun. bu tarz baslik yakaladigimda kendimi kufur etmeden veya basligi hortlatan akil küpünü ignelemeden ifade edemeyecegim malesef. ama isguzarliga binayen yine de yazmis oldum buraya ”rica” olarak. tutuyorum kendimi.

    ”ne yaparsan yap ama bos yapma” - fuzuli

    https://pbs.twimg.com/media/CqArjujW8AAcnVk.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın