resim
Ali Dürüst
Görev:Asbaşkan
Takım:-
Yaş:69
Uyruk:Türkiye
  • 538
    anladığım kadarıyla alanya başkanı ve abdurrahim albayrak arasında toplantıda odada olduğu iddia edilmiş. çıkıp neden orada olduğunu anlatmalı.

    insanların aklına hoş olmayan şeyler geliyor, bu da çok doğal.

    orada bir sürü sebepten olabilir. geçerken uğramıştır, arkadaşını görmeye gelmiştir, bizim federasyonla bir işimiz vardır, bize bu transferin parasının kaynağını sormaya gelmiştir, milli takım oyuncusunun durumunu merak ettiği için gelmiştir ve ya başka bir örnek baskı yapmaya gelmiştir.

    en naifinden, en hoş olmayanına kadar bir sürü şey insanın aklına geliyor. çıkıp açıklamalı ki benim gibi oyundaki adalet duygusunun önemine inanan insanlar bir kez daha darbe yemesin.

    edit: bir daha yazıyorum, orada olmasının altında kötü niyetli üretilen fikirlerle hiç alakadar olmaya bilir. ama çıkıp açıklama yapmalı. gerekirse "tuvalete gittim." demeli ama bir açıklama yapmalı. süç kanıtlanır, suçsuzluk değil şeklinde düşünebilirsiniz. zaten suçlu suçsuz aramıyoruz. oyunun güven duygusuna zarar gelmesini engelliyoruz. "neler neler oluyor, gittin buna mı takıldım." diyebilirsiniz. cevap basit, "nezaket tek taraflıdır." nasıl başkaları şikeci diye galatasaray şikeci olmamalı ise, başkaları yanlış diye galatasaray (u: ali dürüst ile galatasaray'ı paralel görüyorum. benim kafamdaki nezaketin canlı hali. o yüzden galatasaray gördüğünüz yerlere "ali" yazabilirsiniz.) güzelde, doğrudan, iyiden vaz geçmemeli.

    empati yapın. alanyaspor başkanı galatasaraylılığını saklamaktan çekinmeyen biri olsa, emre ile bu kadar zaman fenerbahçe istese ve fenerbahçe ile alanya arasındaki toplantıya ali dürüst katılsa... ki bu sırada ali dürüst fenerbahçe camiasından biri olsa... emre fenerbahçeye gittiğinde ne tepki verirdiniz? verdiğiniz tepki doğruyu yansıtır mı bilinmez. ali dürüst ise suçsuzluğunu kanıtlamak zorunda kalmaz. ama sizin adalet duygusunuz nasıl etkilenirdi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın