resim
Sofiane Feghouli
Takım:-
Mevki:Ön Libero
Yaş:34
Boy:1.77
Uyruk:Cezayir
  • 2479
    basima bir sey gelmeyecekse satilmasinin altindaki mantigi anlamakta zorluk cekiyorum. hem onyekuru hem de rodrigues soldan iceri girerek oynamayi seven oyuncular. sinan desen sol ayakli ve ilk 11 potansiyeli maalesef gecen onca seneye ragmen hala yok, dolayisiyla kanat rotasyonunda, ozellikle de sag kanat ozelinde bence su anda takimin alternatifleri oldukca kisitli.

    fatih terim iceri kateden ters ayakli oyunculari sever, bunu gecmiste de bolca gorduk ancak bana feghouli'den bu kadar kolay vazgecilmis olmasi hic mantikli gelmiyor. gecen sezon ortalamasi uzerinden yorumladigimizda verimliligi tartsismaya acik olsa da futbol yetenegi ozelinde, kadrodaki en donanimli adamlardan biri oldugunu atlamamak gerek, ustelik oyun zekasi da oldukca yuksek.

    turkiye'de (ve hatta belki de dunyada) sosyal medya, ozellikle son donemlerde acikca bir linc platformuna donustu. ustelik bu sadece futbol uzerinden de degil, akliniza gelebilecek her konuda yapiliyor. bundan birkac sene once sneijder uzerinden nasil mahmut tekdemir guzellemeleri duzuldugu, ya da gomis icin "cakma drogba" yakistirmalariyla dalga gecildigi (ki o donemde gomis 29 yasindaydi) hala hafizalardayken (ve evet tum bunlar bu sitede yapildi) sanki biraz daha sabirli hareket etmek daha akilci olacak...
App Store'dan indirin Google Play'den alın