resim
Eren Albayrak
Takım:Bodrum FK
Mevki:Sol Bek
Yaş:33
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 81
    fatih hoca geçen sene ilk geldiği göztepe maçında ters ayaklı oyuncuları bek olarak kullanmak istemediğini, denayer'in sol bek oynamasının zorunluluktan olduğunu söylemişti hatırlarsanız. o yüzden biz linnes orayı yedekler diye düşünülebiliriz ama hoca beklere ters ayaklı oyuncu koymayı pek istemiyor. hem çizgiyi savunurken zayıf ayakla kalması hem de hücumda genişlik verememe problemlerinden dolayı zannedersem.

    düşünür mü bilmiyorum da iç piyasada başka oyuncu yok. kariyerine bakarsak; rize'de oynarken gerçekten ligin en iyi 3-4 sol bekinden biriydi ve doğal olarak başakşehir'e transfer oldu. başakşehir'de rotasyonda en geriye düştü. konya'ya gitti orda da sakatlandı ve ferhat'ın gerisine düştü. gerçi konya'da skubic sürekli çıktığı için sol bekin de hücuma çıkmasını istemiyorlardı. o yüzden savunması iyi olan oynadı. eren'in savunması gerçekten kötü. oyun bilgisi de zayıf. top kullanma, orta açma vs lig ortalamasının üstünde. caner erkin'in 1-2 seviye altı denebilir. tabi son dönemde yaşadığı düşüş, latov'da olduğu gibi büyük özgüven kaybıyla yapabilirliğini de etkilemiş olabilir.

    alır mıyız almaz mıyız bilmiyorum. bence hocanın insiyatifine bırakmak lazım. ozan tufan'ı isteyecek dendi, milli takımda çok oynattığı için herkes olabileceğini düşündü ama kesin bir dille reddetti. ha keza medyada çıkan bir yerli oyuncu haberi yalan çıktı. bunları gördükten sonra eren'i tutup da ucuz bir paraya getirirse bir şey diyemem. şahsi fikrimi soruyorsanız hocanın tercih edeceğini sanmıyorum ama transfer ederse de çok tepki verilecek bir şey olarak görmem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın