resim
Maicon Pereira Roque
Takım:Vasco da Gama
Mevki:Stoper
Yaş:36
Boy:1.91
Uyruk:Brezilya
  • 1324
    lig başlamadan önce kendisi hakkında atıp tutanların fikrini değiştirmiş topçudur.*

    futbola bakış açım, defanstaki adamın hızı değil sertliğidir. penaltı yaptırmayacak kadar titiz, bunun dışında ise adam öldürecek kadar hırslı olmalı bir defans. hızlı olup, yumuşak oynayacağına sert olsun, hızlı olmasın.

    bir defanstan ne bekliyorsunuz ki? hızlı olsun, hamlesi güzel olsun, pozisyon bilgisi mükemmel olsun, oyun kursun, gol atsın, asist yapsın. yahu kardeşim öyle bir defans bulsan bonservisi ne olacak peki?

    aslan parçası* gayet yerinde hamleler yapmaktadır. frikik anında eldeki bir avuç elmastır. rakibini gördüğünde aç kurt gibi saldırmaktadır. kafa toplarında da gayet hakimiyeti yüksektir. kendisi, kafamda kurduğum ilk 11'in önemli bir taşıdır.

    en büyük dezavantajı, adam kaçırmasıdır. kaçırdıktan sonra yakalama çabasına girmesi, ceza sahasına girmeden kayarak yakalama gibi büyükte bir avantajı vardır. yakalayamazsa da allah kerim.

    şimdi tekrar soruyorum sizlere, bu özelliklere sahip bir defans oyuncusunun kaçırdığı adamları hızıyla yakalama kabiliyeti de olsaydı bonservisi ne kadar olurdu? birazcık eldekiyle yetinmeyi bilmeli insan, her hatasında tencereyi kaynatmamalı. kötü taraftan değil, güzel taraftan bakmalıyız. bizler bu takıma destek olmazsak, kim olacak?
App Store'dan indirin Google Play'den alın