resim
Papa Alioune Ndiaye
Takım:Gaziantep FK
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Senegal
  • 2396
    futbolu sadece pas ile kapalı savunmayı açmaya yönelik bir olgu olarak gören zihniyet kendisinin yarım sezonda nasıl 15 milyon euroya transfer yapabildiğini de premier ligde herkesin bu paralara transfer olabildiği teziyle savunmalıdır. zaten epl'de her takımın darphanesi var.

    sanki ngolo kante milimetrik paslarla hücumu açıyor. sanki paulinho süper bir pasör olduğu için barcelona'da forma giyiyor. sanki moussa dembele yıllardır tottenham'da muhteşem paslarıyla tutunuyor. örnekler bilumum çoğaltılabilir.

    ndiaye hızı, topla ilişkisi ve dinamizmi ile oyuna tempo katan, rakibi sürekli hataya zorlayan, ceza sahasına sürpriz koşular yapan, savunmada açık kapatan özel bir oyuncu. hatta çok kısa alanlarda çok hızlı hareketler yapabilen bir oyuncu. bunlar rakibi daima bozan hareketler. göze çarpan bir handikabı var, o da sırtı dönük oynamayı sevmemesi.

    ayrıca fernando ile uyumları muhteşem. fernando dikine yüzdeli pas atabilen bir ön libero, n'diaye ise yüzü dönük alıp hücumu sürükleyen, alan açan, gol kovalayan özel bir oyuncu. ikisini tekrar bir arada izlemek harika bir duygu olacak.

    umarım 2 sezon falan kiralanır talisca gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın