• 31902
    “galatasaray taraftarı bayram tatiline gitmediler ve galatasaray’ı yalnız bırakmadılar. onların hepsine çok teşekkür ediyorum. bugün de çok ihtiyacımız vardı. 90 dakika susmayan galatasaray taraftarını, televizyonda seyreden ve radyoda dinleyen bütün hepsinin bayramlarını kutluyorum. inşallah bayramdan sonra da bu şekilde devam ederiz. inşallah üçüncü maçımızda da taraftarımızla yine bütünleşiriz ve yine galibiyetlerimize devam ederiz.”

    “telefona bir taraftan şarj cihazı bağlıydı, diğer tarafta da konuşarak ama allah’ıma şükürler olsun ki galatasaray formasını giymek istiyordu, ben de elimden geleni yaptım. ve aşık olduğu galatasaray formasını aşık olduğu renklere kavuştu. bugün de girer girmez üç tane gol pozisyonu yakaladı. bize ileride çok faydası olacak bir arkadaşımız. daha da iyi faydalanacağız kendisinden.”

    “11 senede beş şampiyonluğu galatasaray’da yaşamış, çok beyefendi biri hakan balta. beş dönem kendisiyle beraber çalıştım. hiçbir zaman bana en ufak bir problem çıkarmayan kaptan hakan balta’ya bundan sonraki yaşantısında başarılar diliyorum. her zaman hem galatasaray’ın kapısı hem de şahsi kapım kendisine açık olacaktır. çok ahlaklı, çok iyi biri. bugün gördünüz 40 bin kişi de ayakta alkışladı.”

    “göztepe’yi de tebrik ediyorum. onlar da iyi mücadele ettiler.”

    abdurrahim albayrak

    (bkz: 19 ağustos 2018 galatasaray göztepe maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın