• 31893
    “tabii ki iki tarafın da eksikleri vardı. ama buna rağmen keyifli bir maç oldu. bugün skoru ikiye taşıyamadığımız sürece sıkıntı yaşayacaktık. bu herkes için geçerli. özellikle ilk maçlar sıkıntılı zamanlardır. 3 puanlar çok önemlidir. ikinciyi bulabilir miydik? evet, bulabilirdik. bulabilseydik daha farklı oyun ve sonuç olabilirdi. bazı oyuncularımızın değerlendirmesini tekrardan yapacağımızdan herkes emin olabilir. dolayısıyla daha 10 günümüz var. birkaç eksiğimiz var. yapabilirsek bunları da yapmaya çalışacağız.”

    “açıkçası bir parantez de bizim sahamıza açmak istiyorum. üç aylık bir sürecin ardından diğer sahaları da gördükten sonra bizim sahamızda emeği geçen herkese teşekkür etmek lazım.”

    “emre ilk defa galatasaray formasıyla tanıştı. gomis epeydir oynamıyordu, o da inşallah daha iyi işler yapacak. henry bugün golü bize yaptı. ayrıca oyunu en yüksek tempoda oynayan oyuncuydu. 20’ye yakın sprint atmak, bütün vazifelere sadık kalarak oynamak önemliydi. amacımız onun fizik noksanlarını milli takım arasına kadar yerine getirmekti ama bunu daha erken yapacak gibi görünüyor.”

    “buradan herkesin mübarek kurban bayramı’nı kutluyorum. herkese hayırlı bayramlar diliyorum.”

    fatih terim

    (bkz: 19 ağustos 2018 galatasaray göztepe maçı)

    edit: ekleme
App Store'dan indirin Google Play'den alın