resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 4085
    gomis ve soso özellikle de soso varken 27 yaşında olan ve piyasası uzun bir süre daha olacak olan belhanda'yı satmak ciddi bir işbilmezlik.

    emre'nin transferini çok istiyordum oldu da, ama sırf emre geldi diye belhanda'yı yollamak çok büyük hata. bana kalsa sahada emre önde, belhanda arkada, birlikte, onların da arkasında fernando ile oynar keyfime bakarım.

    herkes belirtmişken ben de belirteyim bari satış konusundaki önceliğimi;

    soso>gomis>maicon>belhanda

    edit: bizzat belhanda'nın arkadaşı olan ve belhanda'nın haberler için takip edilmesini önerdiği fransız gazetecinin söylediğine göre dortmund gibi takımların bile isteyebildiği bir piyasası var belhanda'nın, ha o takımlar bize ihtiyacımız olan parayı vermezler ama bu belhanda'nın ne kadar ciddi bir piyasası olduğunu gösteriyor. bu adamı belki bu sene değil ama 1-2 sene sonra da çok rahat satabilirsin, bir de şampiyonlar liginde etkili bir futboldan sonra bal, kaymak bir iş. gitmesi için ikna edilecek adam belhanda değil, başkaları.

    2. edit: fenerbahçe için çok büyük bir hata olan aykut kocaman'ın yollanması gibi bir popülistliğe kurban gitmemesini istediğim oyuncu.

    3.edit: harf hataları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın