resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 4083
    feghouli, tarık varken bu adamı satmak çok saçma olur. eğer kendisi gitmek istemiyorsa kesinlikle takımda kalması gerekiyor. feghouli satılmayacaksa da yunus'u kiralamamız lazım. kendisi olmadığı zaman galatasaray başı kesilmiş tavuk gibi oluyor sahada .

    emre akbaba galatasaraylı, bizim için direndi fakat kendisine çok fazla anlam yüklüyoruz. belhanda'nın problemi adam gibi bir 8 numara ile oynayamaması. bu isim alacağımız n'diaye değil aslında ama n'diaye orta sahaya dinamizm katan bir adam. belhanda kalmalı çünkü kilit açabilen bir oyuncu ve bu sezon kendisine şampiyonlar liginde kesinlikle ihtiyacımız var.

    bu takımdan gönderilmesi gereken 3 isim feghouli, tarık ve tolga'dır. kendisi bizim maestromuzdur. sneijder'in yerine geldi diye nefret kusmak da çok saçma. sneijder çok büyük bir isim, çok kaliteli bir ayak ama sneijder için futbol artık ön planda değildi. belhanda ise uzaktan şut tehdidi olmayan sneijder'e göre oyun zekası düşük bir oyuncu.

    belhanda'nın artıları ise oyunun içinde kalan, mücadeleden kaçmayan, adam eksiltebilen, dikine oynayabilen bir oyuncu. sneijder'de bu meziyetlerin hiç birisi yok. o yüzden belhanda'yı klasik bir 10 gibi değil 8.5 gibi değerlendirmek lazım. bu sene bize geçen seneden daha çok faydası olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın