• 8
    az evvel bugün yayına koyduğu fenerbahçe ile ilgili videosunu izledim. normalde birkaç videosunu izlemiştim zaten, ancak dikkatimi çeken nokta şu oldu, fenerbahçe'nin sıkıntısını hoca ile, oyuncu ile açıklamak zorunda kalışı. halbuki fenerbahçe, senelerdir bir şey oynamadan, her sene teknik direktör değiştirerek günlük, hatta anlık başarılar yakalamaya çalışan bir camia. yani böylesi bir takımda bir şeyler oturtmak için uzun bir müddet gerekir. aslında oyuncu grubu fena değil, ancak farklı tarzda oyuncuları yok. yani orta sahada mehmet topal, josef, elif gibi oyuncular ile yaratıcı bir şeyler yapamazsınız. biraz oyuncu portföyünü değiştirmeleri gerekiyor. mesela mehmet ekici bu görevi üstlenecek bir oyuncu, ancak onun da fazla forma şansı bulamayışı biraz da formsuz olması etkiliyor.

    hak veriyorum, farklı bir takım hakkında, hele ki ezeli rakibi olan bir takım için yaptığı yorumlar elbette kendi tuttuğu takım kadar derinlemesine değil.

    videolarına devam etmesi gereken yazar. imkan bulabildikçe izliyorum. kanallarda hayt huyt yapan saçma sapan insanları izlemek yerine böylesi isimler izlemek inanın daha keyifli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın