• 2086
    __________________ muslera___________________

    mariano___transfer_______serdar____nagatomo

    ___________________fernando__________________

    ___________transfer__________akbabuş_________

    onyekuru_____________________________rodriguez

    ____________________transfer___________________

    gomis, belhanda ve feghouli üçlüsünden bir ya da ikisini elden çıkarıp "transfer" olarak belirttiğim bölgelere aşağıda belirteceğim doğrultuda transferler yaparsak sırtımız yere gelmez diye düşünüyorum.

    stoper transferi: ben bu mevkide genel kanının aksine denayer'in ihtiyacımız olan tipte bir stoper olduğunu düşünmüyorum. bence ihtiyacımız olan oyuncu tipi; tomas ujfaluji. çünkü serdar aziz'de o soğukkanlılığı ve pozisyon bilgisini görmüyorum. serdar,önde basan sert ve tek hamleli bir oyuncu. kendisini semih kaya'nın 2 gömlek üstü olarak görüyorum. onun yanına pozisyon bilgisi yüksek, ayağı temiz ujfaluji gibi akıllı bir stoper hayal ediyorum. hatta bu isim simon kjaer olursa hem oyun yapısı olarak çok yakışır hem de fenerbahçe'ye bir darbe de burdan vurmuş oluruz.

    orta saha transfer; bence bu mevki de tatavaya hiç gerek yok. çift yönlü oyun yapısıyla önde emre'nin arkada fernando'nun yükünü hafifletecek, ligi tanıyan, bizim neler yapabileceğini bildiğimiz kara tren bir yıl kiralanmalı. (bkz: badou ndiaye)

    forvet transferi; 2017-2018 sezonunu kahraman olarak bitirip 2 ayda gerizekalı menajeri ve kendi aç gözlülüğü yüzünden taraftarın ve daha önemlisi hocanın gözünden düşmeyi başaram gomis, bence satılmaya en yakın oyuncu. kendisine de bize de yazık etti maalesef. ancak iş işten geçmek üzere. bu şartlarda kendisinin geçen sezon sergilediği performansı aratmayacak forvet bulmak çok zor gerçekten. bu yüzden gomis tipinde bitiriciliği çok yüksek bir oyuncu aramak yerine takım oyununa daha yatkın, daha çalışkan, kanatları da oyuna dahil edecek necati ateş tarzı bir forvete ihtiyacımız var. skor yükünü, emre, rodriguez, onyekuru ve forvet oyuncumuz paylaşırsa gomis tipinde bir forvet olmadan da gayet idare ederiz diye düşünüyorum. bu mevki için de keşke olabilse dediğim oyuncu da; arkadiusz milik
App Store'dan indirin Google Play'den alın