resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 1325
    dursun denen adam mali anlamda takımın içine öyle bir etti ki, şimdi mustafa başkan "transfer falan yapamayız, onu paraları üçer beşer saçmadan önce düşünecektik" dese ağzımı açıp tek bir laf edemem.

    sadece son iki senede serdar, eren ve feghouli'ye devasa maaşlar; tolga ciğerci, belhanda ve maicon'a hem bonservis hem de maaş olarak korkunç paralar verildi. riva ve florya yok pahasına satıldı. euro kuru türk lirası karşılığında inanılmaz değer kazandı. bu şartlar altında başkandan "niye transfer yapmıyoruz" diye hesap sormaya kalkan insan şuursuzdur.

    oyuncu satılamıyor olması bu yönetimin bir kusuru, evet. ama oyuncu satsak da kimseye 8-10 milyon euro bonservis veremeyeceğimiz için alacağımız adamlar %99 kiralık olacak, onun için yine transfer sezonunun sonuna kadar beklemek zorundayız. çünkü büyük kulüpler, kadrolarını tamamen netleştirdikten sonra satamayacaklarına emin oldukları oyuncuları kiralıyorlar. oyuncuyu kadroda tutup faydalanma veya iyi paraya satma ihtimali varsa kimse oyuncusunu sana kiralamıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın