• 31859
    “kulüpler arasında yeni sezonun barış içinde, sakatlıksız ve güzel bir şekilde geçmesini diliyorum. biz 2-3 aydan beri hasan başkan ile (aytemiz alanyaspor başkanı hasan çavuşoğlu) beraber emre akbaba’yı konuşuyoruz. ankara’da federasyonun mali genel kurulunda sevgili mustafa cengiz başkanım, ben ve hasan başkanımla beraber 1 saat konuşma yaptık. hasan başkan bizden 7 milyon euro istedi. sözleşmesinin son sezonumda olan, 6-7 ayı kalan bir futbolcuya bu parayı vermemiz söz konusu olamaz. biz 2.5 milyon euro teklif vermiştik, 3 milyon euro’ya çıktık.

    dün kulüpler birliği toplantısından buraya geldim ve hasan başkanı davet ettik ve burada uzun uzun onuştuk. bizim verebileceğimiz para 3 milyon euro’dur ve 3 milyon euro’da anlaşamadık. bana ‘yönetici arkadaşlarla görüşüp sana döneceğim’ dedi. kendi arabamla kendisini göndermek istedim, ‘saat 6’da sabiha gökçen’den gideceğim’ dedi ama biz sonra saat 6’da sabiha gökçen’den alanya’ya bir uçuş olmadığını fark ettik.

    futbolcunun galatasaray formalı fotoğrafları ortada dolaşıyor. dün en son başkanla konuştuğumda saat 12.30’du. gitmesi için zorluyorlar emre’yi. emre, “galatasaraylıyım, galatasaray’a gitmek istiyorum” diyor. kendisine teşekkür ediyorum. bir değerlendirme yapacağız.

    kulübümüz için hayırlısı neyse, emre için hayırlısı neyse, alanya kulübü için neyse, bu mübarek günde allah nasip eylesin. kendisine ‘sen galatasaray’a gidiyorsun ama galatasaray seni şampiyonlar ligi’nde oynatamaz” bile demişler. inşallah hayırlısı olur, biz de onu şampiyonlar ligi’nde oynatırız.

    hiçbir zaman kulüpler ile aramızda bir şey olsun istemem. örneğin beşiktaş başkanı fikret orman’dan bir futbolcu ile ilgili görüş aldım ve ‘hiç problem yoktur alabilirsin’ dedi. ban bir futbolcu fenerbahçe’ye gitmek istiyorum, fenerbahçeliyim derse şahsen almam.

    emre kendisi de arıyor beni, ben de arıyorum, menajeriyle de konuşuyoruz. kulüpler birbirilerine bu şekilde yardımcı olabilirler. bu ülkede dostluklar olması lazım. tansiyon bu şekilde düşer.

    ben zamanında nouma’yı istemiştim, serdar bilgili ile konuşmuştum, ‘alamasan iyi olur demişti’ bana. sonra 2 ay sonra başka bir futbolcu için serdar bilgili beni aramıştı ben de ‘almasan iyi olur’ demiştim. transferler böyle olur”

    abdurrahim albayrak

    edit: ekleme
App Store'dan indirin Google Play'den alın