resim
Emre Akbaba
Takım:Eyüpspor
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 831
    şu olursa gelsin, durum şöyleyse gelmesin demek ne kadar kolay değil mi?

    pazardan karpuz seçiyoruz sanki. sapı kuruysa kötü, yok sapı taze olursa daha taze demek gibi sanırım bu iş.

    bu adam haftalardır bas bas bağırıyor ben galatasaray'ı istiyorum diye. bunu da sezon ortasında durduk yere "bana ne bana ne ben onunla evleneceğim diyen ergen kız" misali yapmadı. galatasaray da onu istedi ve olay orada koptu zaten. galatasaray'ın da mali durumu ortada iken belli bir seviyenin üzerine çıkamadı. büyük takımların kanını emmeyi seven anadolu kulüpleri olarak da alanya başkanı ne koparırsam kar mantığı ile hareket etti. bu gelişmeler gayet doğal. her bir aşaması hem de.

    şu an oyuncunun fenerbahçe'ye gideceği yazılıp çiziliyor. yahu ne yapsın. belli ki artık alanya'da geleceği kalmadı. belki de bizimkiler maalesef bu iş olmadı deyip çekildiler. profesyonel bir futbolcu olarak en doğru kararı vermiş olur. bir sene beklesin mi yani? belki de o bir sene futbol kariyerini bitirecek çocuğun yapmayın etmeyin.

    metin oktay ile karşılaştırmaya kadar gidilmiş. yuh yahu yuh. o zaman futbol bu kadar endüstriyel bir zemine mi oturmuştu? burada şu an kazandığının %25'i daha fazla teklif edilse fenerbahçe kulübünün yılmaz bir elemanı olacak kişiler adamı yaftalamaya başlamış bile.

    ben bu süreçte ne kendisinde ne galatasaray'da ne de fenerbahçe'de zerre suç aramam. şu an için değerli görünen bir futbolcu. fenerbahçe de ister beşiktaş da. bunun nesi ayıp? zorla adam alıkoyma mı var ortada? asıl ayıp bizim bunu kabullenmemiz. tam tersini biz yapsak efsane başkan naraları atılırdı değil mi? adam şampiyonlar ligini seçti tabi hahahaha yazıları ortalığı yıkardı...

    nihayetinde nerede sonuçlanırsa sonuçlansın başarılı olmasını canı gönülden diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın