resim
Emre Akbaba
Takım:Eyüpspor
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 822
    son gelişmelere göre fenerbahçe’nin 3 milyon teklif yaptığına inanmıyorum. galatasaraylı olduğunu gizlemeyen bir oyuncu için sırf aradaki rekabette bi çalım atmak adına bu işe girişmezler. ha diyelim oldu bu iş. 2 hafta yalama basın tarafından “fenerin çalımı” adlı manşetlerle gövde gösterisi yapılır ancak her performansı didik didik taraftar tarafından incelenir. son 3 senedir 50 bin kişilik stadında 20 bin kişiye oynayan ve değişen yönetimle birlikte taraftarıyla barışmış görünen fenerbahçe yönetimi bu kurşunu kendi bacağına sıkmak istemeyecektir. bunun tarihte örnekleri mevcut

    mehmet topuz, gökhan ünal, ozan tufan, alper potuk, miroslav stoch, mehmet ekici vs...

    bu oyunculardan hiçbiri istenilen performansı vermediği gibi elde patlamış, kulübe borç yükünden başka bir şey vermemiştir.

    kaldı ki başta söylediğim ve her galatasaraylının da bildiği gibi sarı kırmızıya gönlü olan bir oyuncunun (başakşehir’in teklifini nasıl geri çevirdiğini de göz önünde bulundurursak) böyle bir teklif olsa bile evet demeyecektir.

    şahsen bugün resmi sitede “emre akbaba galatasaray’da” yazısını görmek isterim ancak ekonomik durum ve uefa yaptırımı belli o sebepledir ki oyuncuyu ikna edip sezon sonu bedavaya veya ocakta yarı fiyatına alınabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın