• 31747
    "slimani, 31 mayıs 2019'a kadar bizimle beraber olacak. onu kadromuza kattığımız için çok memnunuz. islam, ilk günden itibaren istediğimiz bir oyuncuydu. o da fenerbahçe'ye gelebilmek için çok motive ve istekliydi."

    "slimani'nin cumartesi günü forma giyebilmesi için tüm çalışmalarımızı sürdürüyoruz. dokümanları, evrakları halledip onu cumartesi günü sahada görmek istiyoruz."

    "slimani sahada olsaydı skor farklı olur muydu, bunu kimse bilemez. kesinlikle söyleyebileceğim tek şey var: biz islam'ı benfica'ya karşı oynayacağımız ilk maçın öncesinde buraya getirebilmek için elimizden gelen her şeyi yaptık."

    "biz slimani ile uzun süre önce anlaşmıştık. leicester ise henüz o noktaya gelmemişti. biz de onları bir an önce transferi tamamlamak için zorlayacak durumda değildik."

    "islam, fenerbahçe'ye gelmek için çok büyük arzu gösterdi. her gün beni arayıp konuştu, leicester yetkililerine de buraya gelmek istediğini anlattı. leicester ise islam'ın buraya gelmesini istemiyordu. gidişatı yavaşlatan tek şey buydu."

    emre akbaba haberleriyle alakalı: "basın ne yazıyor takip edemiyorum çünkü çok meşgulüm. bu haberi görmemiştim. dedikodularla ilgili görüş belirtmeyeceğim. emre akbaba'nın iyi oyuncu olduğunu biliyoruz ama başka bir şey söylemeyeceğim."

    "herkesin bildiği gibi çok büyük sınırlamalar içinde transfer çalışmalarını yürütüyoruz. hem ffp ile ilgili sınırlamalar, hem de kulübün maddi durumuyla ilgili sınırlamalar var."

    damien comolli

    edit: ekleme
App Store'dan indirin Google Play'den alın