resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 3444
    gereğinden fazla tepki gösterilen oyuncu. maaşlı çalışan bir beyaz yakalı olduğunuzu varsayın. yıl sonunda şirketinizin başarısında herkes tarafından kabul edilen önemli bir payınız var. patrona gidip, "sözleşmem bu şekilde ancak ben daha fazlasını hak ettiğimi düşünüyorum. maaşıma zam yapılmasını istiyorum" deme hakkınız yok mu? patronun da "sözleşme şartlarımız bu, ekonomimiz iyi görünmüyor, zam yapmıyorum deme hakkı yok mu? buralarda hem fikir olduğumuzu düşünüyorum.

    gelelim gomis' in performansına, zam yapılsaydı daha iyi olma garantisi var mıydı? hayır. geçen sene bu adam hazırlık maçlarında, östersunds maçında dökülmedi mi? yukarıdaki zam olayında motivasyonunun düşmesinin doğal olduğunu, ancak karakter gereği bu şartlarda da elinden gelenin en iyisi yapmaya çalışacağına gönülden inanıyorum. 3-5 maç kendisini görmeden bu şekilde eleştirmek anlamsız. 1-2 ay boyunca motivasyonsuz, isteksiz oynar o zaman eleştirilir. ancak, yukarıda da belirttiğim gibi zam istemesi de istememesi de doğaldır. yönetim, zam yapmayarak doğru karar vermiştir.

    satılması konusunda ise 8m euro ve üstü 33 yaşındaki bir futbolcu için gayet iyi bir rakamdır. satılması kanaatindeyim. ancak bu zam olaylarının fikrime herhangi bir etkisi olmamıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın