resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 3427
    kendsinin 19 ağustos 2018 galatasaray göztepe maçında ıslıklanmaması gerektiği yorumuna katılıyorum. kendisine olumlu-olumsuz hiçbir tepki verilmemeli.

    malesef kendisi fatih terim geldiğinden beri tudor dönemindeki kadar efektif oynayamıyor. yanlış anlaşılmasın yine etkili, yine gollerini atıyor fakat tudor döneminde fırtınalar estirirken, terim yönetiminde çokça saç baş yoldurmaya başladı. bunun temel nedeni fatih terim'in oynattığı pres futbolu. gomis buna ayak uyduracak profesyonellikte olsa da buna ayak uyduracak yaşta değil. dikkatli izlerseniz maçları, yaptığı baskı yorulduğu zamanlar göstermelik kalıyor ve hem kendi performansını hem takım oyununu olumsuz etkiliyor.

    şu saatten sonra satılması ile satılmaması arasında ikilemdeyim. oynasa yine katkı verir şüphem yok fakat elimize seneye 10+ milyon euro'luk bir kendisini satma fırsatı geçmez, bu bir gerçek. üstüne bir de zam muhabbetleri ile hem taraftarın gözünde değerini düşürmüş hem de fatih terim'in gözünden düşmüş olması göz önüne alınırsa ayrılması daha mantıklı geliyor.

    kendisinden kazanacağımız para ve kurtulacağımız maaş yükü ile kiralık bir forvet ve n'diaye, bonservisiyle de emre akbaba ve denayer alınabilir gibi duruyor. ancak dediğim gibi yaşadığım tek ikilem kendisinin yerinin doldurulamayacağı korkusu. gol atan forvet bulmak çok çok zor şu devirde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın