• 69
    kendini 0 çekmeye, uefa'dan rezil olmaya falan hazırlayan arkadaşlar başka takım destekleseler iyi olur. böyle yorumları gördükçe gerçekten sinir oluyorum. kimse şampiyonlar ligi platformunda yer alabildiğimiz için ne kadar şanslı olduğumuzun farkında değil.

    geçen sene beşiktaş camiasının en büyük hatası bu oldu. lider çıkılan grup sonrası bayern münih çektikten sonra bu eşleşmeden keyif almak yerine moral bozup saçma sapan demeçler verdiler sonuç olarak da hem ligi hem de turu kaybettiler. bayern münih'i yine geçemezlerdi ama bu mental düşüş kendilerini sonraki sene için ön elemede bile bulamamalarına neden oldu şimdi de maddi durumlar ile boğuşuyorlar.

    şu an tamamen atıyorum real madrid, dortmund, lyon tarzı bir gruba düştün ne yapacaksın çıkmayacak mısın maçlara? kendini hep akhisar, malatya ile mi test edeceksin? bazen kavga edebilmen, dayak atabilmen için önce güzel bir dayak yemen gerekir. 96-00 sürecine benim yaşım yetmiyor ama o zamanki avrupa sürecimizi, yaşı yeten bir çok insandan daha iyi biliyorum. 97-98'de parma,dortmund bizi bir güzel dövdü, ertesi sene juveli,bilbaolu gruptan çıkmayı kıl payı kaçırdık ve sonraki sene uefa kupasını aldık. beşiktaş da son 3 senede benzer süreç yaşadı. başarı, yolda acı çekilen bir süreç sonrası gelir. bu sene hedefini gruptan çıkmak değil 3.'lük veya toplayabildiğin kadar puan toplamak olarak koyarsın ama ligi de boş vermezsin sonrasında da hedef büyütürsün. başımızda da bu hedefi sürekli büyütebilecek üstüne koyabilecek bir hoca var prandelli yok yani!

    dünkü maçı izleyerek umutsuzluğa düşmüş bazı arkadaşlar. biz çok daha iyi benfica'yı, bilal-selçuk orta sahası ile bir maç yendik diğer maç elimizden kaçırdık yasin o malum pozisyonda atsa belki grubu geçecektik yani bu kulvar biraz da tecrübe işi e o da fazlasıyla var.

    iyi hoca ve tecrübenin yanında diğer unsur da kaliteli takım... bizim takımımız kağıt üstünde o kadar da kalitesiz bir takım değil 2-3 takviye ile 3 kulvarı idare edebilecek bir kadromuz olur. atıyorum bir schalke ya da kadrosu dağılmış monaco ile yarışabilecek düzeydeyiz.

    o yüzden bu seneki avrupa serüveninden keyif almaya bakın dostlarım, sizin modunuz, sinerjiniz düşerse takımın modu daha çok düşer. allah yardımcımız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın