aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 69
    a spor diye bir program yapıyor ve hıncal uluç gibi negatif enerji ve hakaret fabrikası tarafından onuru paramparça edilmesine rağmen ağlamaklı bir şekilde konuyu değiştiriyor.

    bu hıncal uluç, defalarca söylediğim gibi türk futbolundan hıncını alıyor. bir hafta önce cüneyt çakır’ın saçma ötesi sarı kartını savunacak kadar akıl ve izandan yoksun açıklamaları, bütün türkiye tarafından lanetlenince iyice çileden çıkmış gözüküyor.

    mustafa cengiz hem arkadaşı hem de hemşehrisi. öyle aşağılıyor ki başkanı, herhangi birine yapsa çeker vururlar onu. ayıptır, günahtır kardeşim, yazıktır günahtır bu kadar ağır eleştiri ile ne yapmak istiyorsun. konuşma tarzı başlı başına hakaret ve aşağılama tonlu. serkan korkmaz gibi birisi dayanamayıp “ağır değil mi” dediği için, o da en ağır hakaret ve aşağılamalara maruz kalıyor. yazıklar olsun...

    son anda ise benim arkadaşım ama konuşmuyoruz, aramıyor beni diyerek, galatasaray başkanından büyük olduğunu ve bu kadar yoğun döneminde kendisini arayıp kıymetli! fikirlerini almasını beklediğini açık ediyor. aramadığı için de ekranlarda olma fırsatını kullanarak nefretini kusuyor.

    fatih terim için de aynı konuşmaları yapıyor hemen hemen.

    terim’in de başkan cengiz’in de bu bunağı ciddiye almamalarını diliyorum. hıncal uluç’a da biraz insaf diliyorum. insaf be kardeşim, insaf...
App Store'dan indirin Google Play'den alın