resim
Hasan Gökhan Şaş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 1914
    bazı insanlar her şey kendi istedikleri gibi olsun istiyor. yani galatasaray'da bir insan hem çok hırslı olsun, hem çocukluktan galatasaraylı olsun, hem çok cesur, yeri geldiğinde takım arkadaşlarını savunan, yeri geldi mi abilik yapan bir karakter olsun, hem liderlik özelliği olsun, hem sert olsun, aynı zamanda çok yetenekli olsun, ve bunun yanında ingiliz asilleri gibi de beyefendi görünümlü, asla küfür etmeyen, her zaman saygılı bir insan olsun.

    saydığım özelliklerin çoğuna sahip hagi, uefa finalinde rakibini yumrukladı, bülent korkmaz'ın idari anlamda bir yeteneği yok, hakan şükür görev almak istemedi vs. uzar gider.

    elimizde hem galatasaray'a bizim kadar aşık, hem çalışkan, hem de 1. adam olmayan bir yaşayan efsane var. onu da küfür ediyor diye kızmak olmaz arkadaşlar. sonuçta görevden ayrıldıktan sonra galatasaray başkanına hakaret eden vedat inceefe gibi bir karaktersizden bahsetmiyoruz.

    yukarıdaki özelliklerin hepsini taşıyan birisi varsa buyursun gelsin. ancak öncelik her zaman elimizdekine sahip çıkmak olmalı diye düşünüyorum. galatasaray'da hep kötü zamanda akla fatih terim'i, hasan şaş'ı, abdurrahim albayrak'ı vs göreve getirmek gelir. başarılı olunur. daha sonra bu insanlar için adanalı, konuşmayı bilmiyor, çirkef vs denilerek mancini gibilere yönelinir.

    "galatasaray bir his takımıdır"

    tutku, hele de galatasaray tutkusu taraftarlar hariç malesef çok bulunan bir şey değil, buna sahip olanı da biz bitirmeyelim. çünkü bugün biz hasan şaş'a laf ederiz, yarın yönetimden biri çıkar abdurrahim albayrak'a laf eder, güzelim düzen 2013 yazındaki gibi paramparça edilir.

    kendisi galatasaray'a 20 25 yıldır katı veren, hala da galatasaray için çalışan bir efsanemizdir. başkanımızla, yönetimimizle, hocamızla ve antrenör hocalarımızla beraber, yürüyedursun
App Store'dan indirin Google Play'den alın