• 138
    kombineler ilk satışa çıktığında çevremde de söylemiştim ama 2017 2018 sezonu kombine fiyatlarıyla bu sezonun kombine fiyatlarını kıyaslamak, bundan dolayı kulübe, yönetime gönül koyup kombine almamak pek mantıklı bir hareket değil.

    2017 2018 sezonunda kombinelerin anormal derecede ucuza satıldığını göz önünde bulundurmak lazım bu sezonki fiyatlarla karşılaştırabilmek için. o anormal ucuz kombineler satışa çıktığında, önceki 2 sezonda galatasaray 4. ve 6. olmuştu, şu anda şampiyon takımın şampiyonlar ligine katılacağı sezonun kombinelerini alıyoruz. herkesin ağzında 2 kat kombine fiyat artışı mı olur lafı var da aslında kombine fiyatları 2 kat artmadı, geçen sezon taraftarı isyan noktasına getiren dursun özbek yönetimi kombineleri satamayacağını bildiği için baya ucuza sattı, o fiyatları baz almak doğru değil. bunu da taraftarı düşünerek falan yapmadılar, 200 lira daha fazla yapsaydı satamayacaktı zaten o kombineleri de. ha bir de fiyatları o kadar düşürmesinin yanında, 2015 2016 sezonu kombine sahiplerinin 5 tane istediği kişiye indirimli kombine alması sağlandı. dursun özbek galatasaray taraftarını çok sevdiği için bu uygulamaları yaptı diyen varsa onunla konuşabileceğim fazla bir şey yok zaten, gitsin point hotel'de 2-3 gün kafa dinlesin.

    yapılan zamdan dolayı maddi şartları uygun olmayanların kombine almamasını saygıyla karşılıyorum ama böyle zam mı olur diyerek manasız protest tavır sergileyip kombinelerini uzatmayanlarla aynı noktaya gelemiyorum bir türlü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın