• 237
    https://www.tottenhamhotspur.com/...;utm_medium=referral

    yeni stadyum açılışının güvenlik problemleri ve testleri yetişmediği için ertelendiğini açıklamışlar.

    15 eylül 2018 günü liverpool maçıyla açılış yapmayı planladıklarını ancak güvenlik lisansını elde edilmesinin yetişmeyeceğinden dolayı 15 eylül 2018 tottenham liverpool maçı ve 6 ekim 2018 tottenham cardiff city maçı wembley'e alınmış. sezonluk kombine sahiplerinden de sabır ve hoşgörü göstermeleri istenmiş başkan tarafından.

    oldukça karmaşık bir durum yaratmış aslında, çünkü geçen sezon premier league takımlarından en ucuz biletler tottenham'daydı, wembley stadyumunun kapasitesinin 90.000 olması ve şehirden biraz uzak olması sebeplerinden dolayı sanırım en ucuz biletler tottenham'daydı, tottenham biletleri en ucuz 25 sterlinden başlarken, en dandik pl takımının en uygun bileti 65 sterlin kadardı geçen sene. emirates'te arsenal maçı izleme hayali olan bir arsenal sempatizanı olarak en uygun 90 sterline arsenal bileti görünce, geçen sene wembley'de 25 sterline tottenham maçı seyretmiştim. tottenham taraftarları da wembley'e küfür ede ede gidiyordu metroda, aynı bizim olimpiyat'a şutlandığımız sene gibiydi halleri.

    e durum böyle olunca da sezon başında yeni stadyuma 15 eylülde geçilecek diye fiyatlandırılarak satılan tottenham kombineleri fahiş fiyattan satılmış gibi oldu. yeni stadyumda tottenham biletlerinin 25-30 sterlin falan olması mümkün değil çünkü. kombine sahipleri de doğal olarak arada oluşacak fiyat farkını talep etmişler, hatta bazıları wembley'e gitmek istemiyorum wembley'de oynanacak her maçın bilet fiyatını geri ödeyin yazmış. aradaki fiyat farkı geri ödenir muhtemelen ama yine de hoş bir durum olmamış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın