resim
Lionel Jules Carole
Takım:-
Mevki:Sol Bek
Yaş:33
Boy:1.82
Uyruk:Fransa
  • 2168
    başıma bir iş gelmeyecekse iyi futbolcu olduğunu düşünüyorum. bir ara inanılmaz formdaydı ve olumlu entrylerle doluydu bu başlık.

    bu adamcağıza ne olduysa, bilal ve selçuk ve sneijder'li yumuşacık orta sahamızdan sonra oldu. ön liberolar kanat savunmalarını ya ihmal etti ya da yetişemedi ve bekler fazladan bir hücumcu daha kontrol etmek durumunda kaldılar.

    orta sahanın neden olduğu bu defansif zaafiyet, hem carole'ün hem de linnes'in linç edilmesine sebebiyet verdi. linnes yapı itibariyle özgüveni kolay sarsılacak bir kişiliğe sahip olabilir ancak; lionel neden bu kadar kolay yıkıldı ve geri döndürülemedi ona hayret ediyorum.

    adamın sahada yürüyüşü bile tedirginliğini ayan beyan ortaya koyuyor. her halinden özgüven eksikliği hissediliyor. bu oyuncular dönemin getirdiği şartlar nedeniyle sahip olabileceğimiz bek profilinin altında olabilir ancak ne takım içindeki horozların, ne de taraftarın sığ yorumlarla bu değerleri eritmeye hakkı yoktur.

    beğenmedğimiz takımın taraftarı ve idarecileri en kötü oyuncusunu paraya dönüştürmekte bu kadar mahir iken, türkiye'nin en büyük camiası kendi değerlerini bilinçsizce değersizleştiriyor.

    allah fatih hocamın yardımcısı olsun. işi her anlamda çok zor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın