resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 3394
    geçen sene şampiyonluğa en büyük katkı vermiş 2 oyuncumuzdan biri olmasına rağmen bu sene maalesef en büyük problemimiz olarak görünmekte. ligin başlamış olmasına rağmen ne yerine koyabileceğimiz seviyede bir yedeği var ne de kendisini kullanabiliyoruz.

    gomis'in bundan önce oynanan maçlarda aşırı duygusal biri olduğunu biliyoruz. hatta (bkz: 6 mayıs 2018 akhisarspor galatasaray) maçının sonunda bu yüzden oyundan tamamen kopup takıma zarar verdiğini de görmüştük. o zaman seneye şampiyonlar liginde bu performansa rağmen bu kadar kırılgan bir oyuncuya ihtiyacımız olup olmadığını düşünmüştüm. ardından bu yaz para meselesi ayyuka çıkınca taraftar ile aradaki bağ neredeyse tamamen koptu. bunun en büyük sebebi ise gomis'in artık samimi gelmemesi ve bu samimiyet duygusu taraftar ile oyuncu arasında taraftar yönünden bir kez bozulduğu zaman bir daha toparlanması zor.

    bu sebeplerle gomis ile yollarımızın ayrılması en mantıklısı gibi duruyor. umarım kalan sürede elimizi rahatlatacak bir paraya isteği yıllık ücreti alabileceği bir kulübe gider. hem biz emre akbaba gibi beklettiğimiz futbolcuları takıma bir an önce kazandırırız hem de olay çok daha ciddi boyutlara varmadan gomis ile teşekkür edip yollarımızı ayırırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın