resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 3384
    galatasaray'da şimdiye kadar zam isteyen tek oyuncudur.
    bu adama niye bir anda bu kadar kişi nefret kustu anlamak mümkün değil. sanki lig başladı da 20 hafta geçti adam hala formsuz. 2 tane resmi maça çıkmış takım, birinde oynamış ama herkes formsuz diyor.

    şuan her gün istenen n'diaye takımı bırakıp, başkana göre saçma sapan cümleler kurarak takımdan ayrıldı fakat zam isteyen gomis daha hain.

    5 sene önce şuan takımın teknik direktörü fatih hoca'mız yıldırım demirören ile kol kola fotoğraf vermedi mi?

    gerçekten ne yaptı bu adam bize bu kadar?

    burada mevzu gomis'i savunmak değil. burada tek derdimiz galatasaray. euro bu kadar artmışken şampiyon olamayan takımlar, şampiyonlar ligine gidemeyen takımlar, batmaya mahkum. beşiktaş yıllardır futbolcu transferinden kar ediyor ama hala küçülmeye gitmek zorundalar. bu sene takıma daha orta saha, defans alamamışken bir eksiklik daha çıkarmak takımı çok fazla etkiler. yerine gelecek oyuncu da gomis'ten daha ucuza gelmez zaten. islam slimani & negredo.

    bu saatten sonra yapmamız gereken şey, gomisi kazanmak olmalı. gomis'i kazanırsak ligi kazanma ihtimalimiz daha da artar. yok biz erenle, muğdatla oynarız diyorsak, sezon sonu iyice küçülmek zorunda kalırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın