resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 3388
    bu saatten sonra galatasaray'a yapacağı en büyük iyilik bonservis bedeli getirerek ayrılmak olur. 10 olmadı, 7-8 milyon da olumlu.

    galatasaray tarihine adını efsane olarak yazdırmak varken farklı bir yol çizdi kendisine. kendisine gösterdiğimiz aşırı ilgiyi sonsuz zannetti de atladığı bir şey var, bu kulüpten hagi, popescu, taffarel, sneijder, drogba gibi futbolcular geldi geçti. bir sezonda 32 gol atınca kendisinin farklı bir yerde olduğunu düşündü herhalde. kaldı ki 32 golün getirisi 1 tek lig kupası, süper kupa, türkiye kupası yok, avrupa'da zaten yoktuk. yukarıda saydığım futbolcuların galatasaray'da neler başardığını anlatmaya gerek yok zaten. bir tane süper lig kupası alıp 32 gol atınca efsane olmuyorsun yani, istiyorsan 50 tane atıp süper lig kupası getir, bizde o kupadan 20 tane daha var.

    dolayısıyla geçen sezon hak ettiği maaşı alarak güzel bir katkı vermiştir, kendisine teşekkür ederiz. lakin gomis de galatasaray'a minnet duymalı. tek taraflı bir şey değildi bu, geçen sezon kendisine bizim verdiğimiz maaşı verecek arap ya da çin kulübü de bulamazdı, şu anda galatasaray'da attığı goller sayesinde piyasasını arttırdı, bu sayede teklifler alıyor. zam talebinde bulunarak ve 5 ağustos 2018 süper kupa finalinde kaçırdığı penaltıdan sonra pişkin pişkin gülerek vefasızlığını da gösterdi ve 1 yılda oluşturduğu bağı 1 ayda kaybetti. galatasaray taraftarı her şeyi sineye çeker, vefasızlığını bile affeder yeter ki davranışlarının yanlış olduğunu samimiyetle kabul edip kendine çeki düzen versin. kendisinin yaşadığını sinan da yaşadı, taraftardan tepkiyi görünce burnu sürtüldü ve belki de şu anda hak ettiği zam talebinde bulunamıyor. neden? ders aldı. gomis'te ise bu yönde bir gelişme göremiyorum ve o gelişmeyi taraftara göstereceği deadline da çoktan geçti. bu saatten sonra ne yapsa boş.

    umarım satabiliriz, gomis kalırsa yukarıdaki yazarların yazdığı gibi takımda problem oyuncu olacak. ha fatih terim onu da süspanse eder, daha önce melo'yla riera'yı nasıl idare ettiyse kendisini de bir sezon daha idare eder, iyi kötü bir katkı alır ama gerek yok böyle bir şeye. gomis'ten gelecek %25'lik katkı, sinan'dan gelsin daha iyi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın