• 20
    yanlış olmasın hatırladığım kadaryıla 21 aralık 2017 tarihinde işten çıkmış yorgun argın evime dönüyordum. 'yıllardır tt arenada maç izleme hayali kurup duruyorsun oğlum yeter başlarım işine gücüne bu hayali gerçeğe dönüştürme zamanı geldi artık lan' dedim yolda kendi kendime. eve gittim açtım bilgisayarı. ekranın bir yarısında bilet bakıyordum, diğer yarısı uçak bileti bakıyordum. 24 aralık 2017 galatasaray göztepe maçı için 5. kategoriden bilet buldum dedim ilk maç güzel bir yerden seyredeyim.

    maç için her şey hazırdı. maç bileti ve uçak biletleri alınmış sanki maç o günmüş gibi evde dolanıp maç saatini bekliyordum. biraz yorgunluktan biraz heyecandan dolayı 2-3 saat uyuyakalmıştım telefon çaldı. benden daha fanatik olduğunu düşündüm yakın arkadaşım. ulan sen ne ballı adamsın gittiğin maça bak falan diye hem söyleniyor hem de sesi sevinçi geliyordu. uykudan yeni uyanmış halde olayı tam anlamadım tabi 'oğlum noluyo lan acaba' diye içimden geçiriyorken, kalk twitter'a bak dedi kapattı telefonu. bir gözüm kapalı twitterı açtım o muhteşem tweeti okudum.*

    maç günü uçağa binmek için hava alanına gittim. uçağa bindim, hostesler ve elleri öpülesi minnoş teyzeler hariç herkes sarı kırmızı giyinmiş. yanımda 7-8 yaşlarında bir çocuk ve babası var atkılarını giymiş kendi aralarında konuşuyorlar. küçük çocuk 'baba fatih teyimmi gelcek baba' diyo, babası da 'evet oğlum biz de onu görmeye gidiyoruz' dedi. maç bitimine kadar yüzlerce olay oldu tabi onları daha geniş bir şekilde başka başlıkta anlatırım.

    lan dedim iyi ki galatasaraylıyım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın