• 24
    geçtiğimiz aylarda feghouli'ye küfür ettiği için bir ay ceza almış bir yazar olarak, feghouli'nin bu üçlü içinde değerlendirilemeyeceğini düşünüyorum. maalesef bizim için olmazsa olmaz bir adam.

    çünkü takım feghouli olmadan set hücumu yapamıyor. belhanda rakip ceza sahası çevresinde topla buluşmaktan korkuyor, üçüncü bölgedeki oyunculara topu taşıyor ama üçüncü bölgede kaleye yaklaşmıyor. rodrigues tamamen emprovize oynuyor, etrafındakileri pozisyona sokma özelliği yok. santrfor desen duvar olamıyor. bu sebeple geçen sezon büyük oranda feghouli-mariano ikilisi sayesinde set hücumu yaptık.

    şu anda feghouli'yi satarsak kapanan hiçbir takıma karşı pozisyon bulamayız. feghouli'nin yerine oyun kurucu özelliği olan bir kanat oyuncusu bulmamız gerekir ki bu hiç kolay bir iş değil. zaten aldığı maaş sebebiyle feghouli'nin satılması da neredeyse imkansız. fatih hoca çok istediği ndiaye ve emre akbaba geldiği takdirde belhanda'yı kiralık miralık bir şekilde gönderir ama feghouli'den vazgeçmeyecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın