• 72
    kendi stadında bir sinerji yakalamış fenerbahçe'nin coşkulu başlaması normal olandı. ancak bursaspor'un verdiği reaksiyon baya şaşırtıcıydı. aldıkları her topu dikine oynayarak fenerbahçe'yi epey zor durumlara soktular. benfica maçında* grimaldo'nun otoban ettiği kanada bu sefer de yusuf ve aziz behiç asfalt döktü. benzer bir durum bursa'nın sağ tarafında fenerbahçeli genç yetenek barış alıcı tarafından gerçekleşti. genç yıldız taraftarın da desteğiyle iyi futbol oynadı.

    hızlı kanatların, tempolu oyunun etkisiyle gittili geldili bir maç oldu. yazı tura attılar, kazanan fenerbahçe oldu. fenerbahçe taraftarı değişime çok destekleyici bakıyor ancak takımın ayakları sandıkları gibi yere basmıyor. rakip bursa sadece badji ile orta sahayı tutarken o bölgede üstünlük kurması beklenirdi. ancak hiç de öyle olmadı. slimani nasıl bir iş yapar bilmiyorum ancak fenerbahçe'de santrfor diye bir kavram yok. sağ tarafı da defansif anlamda kötü görünüyor.

    ben fenerbahçe'yi beğenmedim. bursaspor'u ise fena bulmadım. maçın önüne geçen "var" ise bana o kadar da kötü gözükmedi. sadece çok yavaş alındı kararlar. belki final pozisyonu penaltı olabilir bilemiyorum. halil umut meler bana göre cocu'dan daha kötü bir performans sergilemedi.

    bu maçı takım veya cocu değil, seyirci coşkusu ve şans kazandırdı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın