resim
Ryan Henk Donk
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.92
Uyruk:Surinam
  • 2235
    10 ağustos 2018 ankaragücü galatasaray maçını dikkatli gözlerle ve tarafsızca izleyenlerin, yediğimiz golü kendisine yazacakları futbolcumuzdur. tek tek anlatmayacağım. zira o pozisyonu izleyip "donk'un ne suçu var yea?" diyecek birisiyle tartışacak isteğim yok. maç içinde de pek iyi değildi. varlığı yokluğu birdi. oyunu geride kabul edeceğimiz maçlarda ya da, allah korusun, fernando'nun sakatlığında idareten katkı verecek bir futbolcudan fazlası değil donk. hele hele 32 yaşında olmasına ve yabancı kontenjanından sayılmasına rağmen yılda 1,85 milyon € maaş verilecek futbolcu hiç değil. ffp'den dolayı hemen her futbolcuya giydirenlerin donk konusunda sessiz kalmasına şaşırıyorum doğrusu.

    "fatih terim effect" dedikleri biraz da bu aslında. fatih terim'in dokunduğu futbolcular sadece form yükseltmiyor, kimi zaman da dokunulmaz oluyorlar. fatih terim'in dokunmadığı (!) futbolcular ise ağızlarıyla kuş tutsalar yaranamıyorlar.

    şimdi buradan bile "vay sen imparator'a ha!" manası bile çıkartacak çok kişi vardır. halbuki burada problem fatih terim'de ya da futbolcuda değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın