• 32
    çok temel anlamda değerlendireceğim. bu oyuncunun hareketli kanat yahut on ofansif iç orta saha çıkışlı olmasındansa forvet kökenli olmasını tercih ederim. çünkü rakip kaleye on numaradan da kanat forvetten de daha yakın oyuncuların oynadığı bir mevki bu. bu mevkideki arkadaş hem hava topu indirebilir, hem ekstra şut çıkartabilir hem de forvet klasında bitirici olursa iş çok daha keyifli bir hale bürünüyor. bu tabi ki bir şart değil. eğer isminiz messi ise kanat çıkışlı bir ikinci forvet olarak da herşeyi yaparsınız.
    false nine için diğer belirleyici olan ise takımınızın formasyonu. çift forvetli sistemlerde false nine diğer forvetin açtığı alana çok daha kolay deplase olabilen, skora çok daha yakın bir oyuncu olabilecekken üç forvetli sistemde biraz daha duvar olan, alan açan forvet daha çok iş görebilir.
    eğer bizde devam etseydi podolski biçilmiş kaftandı bu iş için. sinan'i bu mevkide görmeden çok da canlandıramıyorum gözümde. sinan biraz statik oynuyor. mevkisizliğini yeteneklerinden ziyade bu özelliği sağlıyor bence. daha hareketli bir sinan bir çok mevki için joker olabilir. ama sıkça önerilenin aksine feghouli'nin bu işi kotarabileceğini düşünmüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın