• 4
    bence bir futbolcunun kulüpten zam istemesi sadece o zamlı maaşı başka bir kulübün oyuncuya teklif ettiğinin kanıtlanması durumunda mevzu bahis olabilir.

    sana en yüksek maaşı biz vermişiz ki bize gelmişsin aq.. kara kaşımız gözümüz için mi geldin sanki? daha yüksek maaşla seni isyeyen var mı yok? yani bulabileceğin en enayi kulüp hala bizken bu enayiliğin üzerine daha fazlasını istemek ne? yönetim ya da fatih hoca da bir adım geri atarsa onlara da yazıklar olsun. ya eşşek gibi bu paraya en az geçen seneki performansını verir ya da efsane olabilecekken kestane gibi mutsuz mutsuz oturur kenarda..

    oyuncuyu kazanma ayaklarını falan da geçiniz. oyuncuyu para, sevgi, huzur ve başarı motive etmiyorsa daha fazla para verip bu iş çözülmez.

    biz de zamanla hangi adamla nasıl sözleşme yapılmasını öğreniriz de karaktersiz heriflerle böyle sorunlar yaşamayız bundan sonra inşallah.

    zaten bence bu kriz dönemi, doğru şartlarda transfer yapmayı, doğru sözleşmeler yapmayı seve seve öğrenmeyen kulüplerimize başka şekilde öğretecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın