• 14
    (bkz: #2479607)

    doğru bir analiz yapmış. ancak atladığı bir nokta var. o da para. ben mesela carole başlığına çok az olumsuz şey yazdım. muğdat başlığına leş oynasa da yazmam. sabır önemlidir. ancak bizde bazı oyuncular o kadar yüksek paralar alıyorlar ki 2-3 maç üst üste kötü oynama lüksleri yok. ancak hal böyle iken üst üste kötü maçlar oynuyorlar. öyle oldu mu taraftar çıldırıyor.

    biraz şöyle, hani gitmişsin lamborgini almışsın ama aldığın arabada teknik bir sorun var. yolda seni adam 200.000 liralık arabayla poşet ediyor. ortalığı ayağa kaldırırsın değil mi? gider ben bu arabaya bu kadar para verdim 200.000 liralık arabaya rezil olmak için mi dersin.

    kendi adıma söyleyeyim benim bakış açım da birazcık bu. 3.8 milyon euro alan bir feghouli'miz var. 1.4 milyon euro alan onyekuru oynadığında ben 3.8 milyon euro alan feghouli'nin yokluğunu hissetmiyorsam feghouli'yi elde tutmak bana anlamsız geliyor.

    futbolcular sabır isteyebilirler. ancak sabredilecek bir maaş almaları lazım. kendi adıma söyleyeyim ben az para kazanan hiç bir futbolcu için bu adam derhal gönderilmeli, leş vs diye kendimi parçalamam eğer o oyuncular rotasyona girebiliyorsa. ancak bizde en az 6-7 oyuncu öyle yüksek maaş alıyorlar ki kötü oynama lüksleri yok. her maç fark yaratmak zorundalar o paraları alıyorlarsa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın