resim
Eren Derdiyok
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:36
Boy:1.91
Uyruk:İsviçre
  • 1667
    10 ağustos 2018 ankaragücü galatasaray maçında deplasmanda ezilmemezi sağlamıştır. oyunu iyi okumak gerekiyor. 2017 2018 sezonunda, deplasman maçlarında, özellikle son deplasman maçlarında, öne geçip inanılmaz baskı yiyorduk. sebebi ilerde top tutacak adam, hava topu alacak forvetimiz yoktu.

    10 ağustos 2018 ankaragücü galatasaray maçında ise baskı yemedik doğru düzgün. çünkü eren her hava topuna çıktı, bir bölümünü indirdi. bunun üzerine gitti pres yaptı, inanmayacaksınız bir de gol attı.

    herkes fifa,pes, fm vs. sayesinde o kadar futbol uzmanı ki, 5 çalım atıp gol atmayan herkes "galatasaray seviyesnde değil" oluyor.

    herkes ramos ve ronaldo gibi oynamalı. aynısı maicon'a da yapılıyor. çünkü kendisi diger her defans gibi hata yapabiliyor. ama işte taraftar diğer " paralel evren"lerde inanilmaz , hata yapmayan defans portföyü var sanıyorlar. yapmamız gereken sadece o havuzdan bir tanesini çekip almamız. bu kadar basit.

    umarım bu zihniyet değişir. taraftarın görevi oyuncu eleştirmek değil, oynu eleştirmektir. sonra o baskı ile gol atamayıp, gol orucuna giren oyuncular olursa, buna en çok sen üzülürsün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın