• 346
    fatih hoca maç sonundaki basın toplantısında kibar davranmış, ben olsam "taşlı tarlada maça çıksak daha iyi futbol oynardık, bana maçı sorana kadar yetkililere zeminin neden böyle olduğunu sorsanıza behey dangozlar" deyip çıkar giderdim.

    top yerde üç kere sekmeden sürülemiyor bile lan. bir de utanmadan euro 2024 adaylığı falan kovalıyoruz tam komedi amk. şu memleketteki rezilliğe o kadar alıştık, o kadar kanıksadık ki kimsenin aklına eşek yüküyle para götüren makam sahiplerini sorgulamak gelmiyor bile. federasyon denen kurum kadir-i mutlak bir güç sanki, "kötü zeminde maç yap" derse yapacağız, "yabancı sınırını eski haline getirdik" derse uyacağız. hiçbir söz hakkımız yok, ellerinde oyun hamuruyuz. makam sahibi haramzadeler neye "ol" derse o olur, hikmetinden sual olunmaz asla. ligdeki 18 takım da milyonlarca taraftar da bu haramzadelerin kulu köpeği sanki.

    20 paragraf daha yazarım ama sonra bazıları bozulup mesaj atıyorlar "neden siyaset yapıyorsun" diye. korkmayın arkadaşlar daha derine inmeyeceğim, mevzunun nereye varacağını düşünüp huzursuzlanmanıza gerek yok. anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az demişler, kimsede de davul çalacak takat kalmadı zaten. ağalık da sizin beylik de sizin, istediğiniz gibi at koşturun. tek ricam işi elinize yüzünüze bulaştırdığınız her defasında gelip kabahati bizde bulmayın, ondan sonra ne bok yerseniz yiyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın