• 333
    ankaragücü kötü bir takım.

    5 ağustos 2018 galatasaray akhisarspor maçı anadolu kulüpleri için şifreyi vermişti. yani 9-10 kişi kendi alanını savun, 2 adet hızlı adamın olsun. galatasaray’ın kapalı savunmayı açmak için herhangi bir hücum planı maalesef ki yok. gol atması bazı futbolcuların ekstralarına bakıyor. dolayısıyla alanını savun, süratli oyuncularına uzun top oyna, serdar ve maicon yavaş futbolcular, elbet hata yapacaklar. pozisyonu yakala, golü at.

    bu yöntemi dahi uygulayamayan bir takım vardı karşımızda, hem de bifouma gibi bir oyuncuları varken. aynı bifouma 2017-2018 sezonu sivasspor deplasmanında hemen hemen aynı taktikle bizi öpmüştü.

    neyse, bu maçın ekstraları sinan’ın güzel korneri ve mariano’nun ortası oldu. maalesef ki yine kapanan savunmaya karşı bir hücum planı dahilinde oynayamadık. bu, bizi kilitlemesi kolay bir takıma dönüştürüyor.

    hala alınacak çok yol var ve takımda ciddi orta saha eksikliği mevcut. dilerim ki imkanlar dahilinde bir kaç transfer gerçekleştirilebilir. yoksa bu sene ligte işimiz zor, şampiyonlar liginde çok çok daha zor...
App Store'dan indirin Google Play'den alın